Dkaraamgordijnen worden in Nederland gemaakt
 

Installatie handleiding dakraam gordijnen


Naast de geleverde benodigdheden is een kruiskopschroevendraaier het enige wat u nodig heeft om het ROLUX dakraamrolgordijn te monteren.
Wij adviseren wel alle stappen op de juiste manier te doorlopen, dan heeft u nog lang plezier van uw ROLUX dakraamrolgordijn.


De eerste stap is het monteren van de bevestigingssteunen. Bij ieder ROLUX dakraamrolgordijn zit een linker (L) en rechter (R) bevestigingssteun. Met de lipjes die aan de steunen zitten, kunt u de juiste afstand bepalen. Zodra de bevestigingssteunen vast geschroefd zijn, kunnen de lipjes worden afgebroken.


Stap drie is het monteren van de cassette. U klikt de cassette van uw ROLUX dakraamrolgordijn, die kant en klaar en op maat wordt aangeleverd, in de steunen.
De beide zijgeleiders bevestigt u door eerst de bovenkant tegen de cassette aan te duwen en vervolgens de onderkant van de zijgeleider te plaatsen.


Om de zijgeleidingsprofielen goed vast te zetten, dienen beide zijprofielen vast geschroefd te worden met de meegeleverde schroeven.
Zodra de zijgeleidingsprofielen vast zitten, is uw ROLUX dakraamrolgordijn klaar voor gebruik!Om uw ROLUX dakraamrolgordijn te gebruiken, dient u de onderlat of terwijl de greep te kantelen. Zodra de onderlat schuin staat, kunt u het dakraamrolgordijn naar boven of beneden schuiven. Door de onderlat los te laten en dus terug te kantelen, blijft uw ROLUX dakraamrolgordijn in iedere gewenste stand staan. Download de montagehandleiding als PDF